Senior Maskiningenjör

– Vill du bidra till att Quartzene® når världsmarknaden?


Svenska Aerogel utvecklar och tillverkar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material som möter globala mål för hållbarhet. Bolagets material Quartzene kan skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper i en slutprodukt. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.
Uppdraget
Som senior maskiningenjör är du en nyckelperson tillsammans med ett starkt team som har bredd och djup kompetens inom teknik/produktion. Ditt uppdrag blir i stora drag att dels driva, utveckla samt upphandla företagets maskinutrustning, dels att driva företagets ISO 9001-certfifiering. Som nyckelperson och med din kompetens blir du viktig i rollen som rådgivande i teamets arbete och fortsatta företagsutvecklingen.
Då vi är ett startup-bolag med höga ambitioner kan du från tid till annan få hjälpa till med andra viktiga arbetsuppgifter.
Kvalifikationer
Du har flerårig arbetslivserfarenhet av processutveckling inom industri. Du har högskoleexamen som maskiningenjör eller likvärdiga arbetslivserfarenheter. Du har erfarenhet av att upphandla utrustning för tillverkande industri.
Du är drivande, metodisk och vill samarbeta. Som person är du analytisk, problemlösande och får saker gjorda.
Svenska Aerogel har idag ca 20 medarbetare där ambitionen är en ny växande processindustri både i Gävle och utanför Sveriges gränser. Förutom att bidra med din specialistkompetens, ser vi att du har lätt för att ta initiativ för bidra till företagets totala utveckling.
Välkommen att bli en nyckelperson inom en ny processindustri
Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/32138-balkefors-ponsiluoma-ab-gavle-senior-maskiningenjor-till-svenska-aerogel/tracking/1066

NASDAQ: AERO

Aktiekurs SEK +/-
(%)
CET
Läs mer>
SVENSKA AEROGEL AB

Svenska Aerogel Holding AB använder cookies för att optimera ditt användande av vår webbplats. Läs mer om cookies.