Utvecklingschef

Vill du utveckla material för en hållbar framtid? Använda kisel som smart lösning i vardagliga produkter? Nu har du chansen att leda utvecklingen av en fantastisk innovation Quartzene. Svenska Aerogel söker Utvecklingschef!

Svenska Aerogel är en modern industri på väg mot på väg in i uppskalningsfasen. Företaget tillverkar och marknadsför Quartzene, en vidareutveckling av klassisk aerogel. Företaget har idag omfattande kunskap om materialet Quartzene, dess egenskaper och tillverkningsteknik genom åren. Nästa steg kräver ökat fokus på kundapplikationer och påvisa  nyttan med Quartzene. Intresset har ökat snabbt och det pågår produktutvecklingsprojekt runt om i världen med multinationella företag.

- Nu söker vi en utvecklingschef för att leda och styra produktutvecklingen tillsammans med teamet i Gävle. Rollen ingår i ledningsgruppen och kommer att vara avgörande för att utveckla Svenska Aerogel och den stora potential som finns i Quartzene.

Utvecklingschefen tar ansvaret för utvecklingsaktiviteter inom produkt-, produktions- och kundapplikationer. Leder det egna teamet i  nära samarbete med sälj- och marknadsföringsteamet, produktionsteamet men också våra externa partners och kunderna i samarbete med försäljningen.

Vi förväntar oss att du har kreativa färdigheter för att ytterligare hitta nya sätt att utveckla material, produktionsprocess och kundapplikationer.

Läs hela annonsen och ansök här: https://peaksearch.positionett.se/assignment.php?id=957#top

NASDAQ: AERO

Aktiekurs SEK +/-
(%)
CET
Läs mer>
SVENSKA AEROGEL AB

Svenska Aerogel Holding AB använder cookies för att optimera ditt användande av vår webbplats. Läs mer om cookies.